Nyheter

Underlivstrenden Vajazzle – Make it sparkle!

Nå kan du gi underlivet ditt en skinnende makeover. Bokstavelig talt.

Det er i underlivet det skjer. I hvert fall når det kommer til nymotens trender. Analbleking. Brasiliansk voksing. Listen er lang, vokser stadig og slutter aldri å sjokkere oss. Nå har underlivstrendene, nok en gang, tatt steget videre.

Flere og flere velger nemlig å jazze opp sine edle deler med litt vajazzling – helt på egenhånd.

Vajazzle står for «vagina bedazzle», og går ut på at man limer glitrende steiner på huden over vulva, i forskjellige farger, figurer, motiver og størrelser.

 

Tidligere var den eneste måten du kunne glitre mellom bena på å oppsøke en hudpleiesalong.

Nå har imidlertid etterspørselen blitt såpass stor, at du også kan klikke deg hjem et helt eget «gjør det selv»-kit fra nettet. Og vajazzle deg fin på et par minutter.

Glad i vajazzlingen

Bare Clinic i Stavanger var blant de første hudpleiesalongene i Norge som begynte å tilby vajazzling til sine kunder. Til den nette sum av 155 kroner får du limt på Swarowskikrystaller etter brasiliansk eller vanlig bikinivoksing.

– Vi utførte vår første vajazzling for to år siden. Etter det har etterspørselen vært økende, forteller daglig leder Guro Høgås, som anslår at gjennomsnittskunden er kvinner på rundt 30 år.

 

Du kan ikke regne med at «smykkene» sitter på i mer enn tre til fem dager. Likevel kommer kunder inn for å sette på krystallene både til hverdag, spesielle anledninger og før en solfylt ferie.

– Vi merker faktisk at kundene blir veldig glad i vajazzlingen sin, sier Høgås.

GJØR DET SELV: Hva med et par glitrende hjerter mellom bena? Ifølge Janet Beitnes ved Lycon Nordic er det blant de mest populære motivene. Sammen med fargerike sommerfugler, delfiner og playboy-kaniner. Bare se på brasiliansk voksing. Da det først kom, trodde mange det var en skikkelig døgnflue.

En økende trend 

Janet Beitnes, daglig leder ved nettbutikken Lycon Nordic, som både distribuerer og selger vajazzle-kit til norske hudpleiesalonger og privatpersoner, ser en stadig økende trend blant sine kunder.

– Det skal ikke mer enn et raskt søk på nettet for å skjønne at dette er et produkt som er moderne rundt om i store deler av verden, forteller Beitnes, og refererer med det til det populære «gjør-det-selv»-vajazzlekittet.

 

Kittet inneholder selvklebende krystaller plassert i et mønster med lim på baksiden. Du trenger med andre ord ikke en egen pinsett eller et spesielt lim i heimen for å feste de skinnende krystallene rundt og på dine edle deler. Det du riktignok passe på, er at området du skal feste krystallene på er helt fritt for både hår, fett og olje. Ellers vil ikke de glitrende stenene feste seg skikkelig.

Det absolutt hotteste

Krystallene faller selv av huden så fort hår begynner å gro, eller klisteret ikke lenger er sterkt nok. Dersom du ikke vil vente på at alle skal falle av, kan du selv løfte dem av huden.

– Vi får stadig flere bestillinger, noe som selvfølgelig tyder på at dette er en trend som stadig vokser seg større på det norske markedet, sier Beitnes.

Til tross for at det enda er mange som synes trenden er noe merkelig, tror hun likevel at flere etter hvert vil slenge seg på vajazzlingen.

– Bare se på brasiliansk voksing. Da det først kom, trodde mange det var en skikkelig døgnflue, sier Beitnes – og forteller at de mest populære vajazzle-motivene er hjerter, fargerike sommerfugler, delfiner og playboy-kaniner.

 

Et kjapt google-søk viser at også navnet eller forbokstaven til kjæresten, små stjerner, øyenstikkere og kirsebær er blant de mest populære motivene.

Relaterte nyheter