Nyheter

Hvorfor investere i vokskurs?

Hvert år opplever vi i Lycon Nordic en økning i forespørsler etter kurs i brasiliansk voksing når våren kommer. Dette skyldes at mange salonger får økt etterspørsel fra sine kunder på denne tiden av året.

Et godt råd er å starte tidlig slik at du er godt forberedt når den økte etterspørselen kommer. Som all ny kunnskap så kreves det øvelse for å bli mester – brasiliansk voksing er intet unntak.

Etter endt kurs anbefaler vi alle å øve seg på mellom 4-6 modeller før man tilbyr brasiliansk voksing til fullpris. Dette for å sikre at behandlingen du gir dine kunder er så rask og smertefri som mulig. Under kurset gir vi deg det beste grunnlaget for å tilby så godt som smertefri behandling, men hvor rask du er til å utføre behandlingen må du øve på selv etter endt kurs.

En behandling bør ikke vare mer enn 30 minutter totalt fra din kunde kommer inn i behandlingsrommet til de går ut igjen. Det vil si at selve jobben bør være på maks. 20 minutter avhengig av hvor mye hår kunden har.

Dersom dine kunder kommer hver 3.- 4. uke, vil hårene løsne enklere og behandlingen gå raskere.

Brasiliansk voksing med Lycons voks er en etterspurt behandling over hele verden, og er den mest skånsomme behandlingen du kan tilby dine kunder.

Vær godt forberedt til våren! Ta et brasiliansk hårfjerningskurs nå!

Ta kontakt for informasjon om pris og kursdato på jsb@lyconnordic.no eller 21 62 88 20.

Relaterte nyheter