Nyheter

Alt du trenger for perfekte bryn

Markerte øyenbryn er både klassisk og moderne. Fyldige bryn gir et mer ungdommelig utseende og kan gi et løft til ansiktet om de er formet riktig.

I dag ser vi markerte øyenbryn overalt, både på gaten, på catwalken og i store Hollywood-filmer. Kjendiser som Megan Fox, Keira Knightly, Rita Ora og Cara Delevigne har store, flotte og markerte bryn.

For å få til dette er det å anbefale å oppsøke en ekspert som kan gi brynene en grunnleggende fasong som man så opprettholder med jevnlige mellomrom. Til daglig brukes øyenbrynssminke som kompletterer «looken» ved å fylle ut der det mangler hår, i tillegg til å gi brynene jevne linjer. Resultatet blir «perfekte bryn». Øyenbrynspenner, geléer og pudder er alle flotte alternativer som man kan prøve seg frem med.

Vi tilbyr Christian Eyebrow make-up som er et øyenbrynspudder som sitter i 24 timer eller til du fjerner det selv med vannfast sminkefjerner. Pudder gir et mer naturlig og utduset resultat. I pakken følger det også med sjablonger og pudderkost som du enkelt kan påføre pudderet med og få en perfekt fasong raskt og enkelt.