image
Lycon Nordic Logga


LYCON NORDIC

Lycon Nordic distribusjon ble opprettet 2009 og har som visjon å revolusjonere voksmarkedet i Norge. Vi ønsker å heve kvaliteten på voksbehandlinger og tilby en velduftende og så å si smertefri opplevelse. Vår filosofi er at kunden settes i fokus og terapeuten kan tilby en skjønnhetsbehandling som skaper lojale kunder og gir et konkurransefortrinn. Lycon brukes av eksklusive salonger og spa verden over, og imponerer stadig salongeiere, terapeuter og kunder.

Vi opplever at kunder spesifikt etterspør Lycon-behandlinger, og i utlandet er kjendiser som Victoria Beckham, Sienna Miller og Minnie Driver faste kunder.

Lycon voks ble utviklet på slutten av 70-tallet av terapeut Lydia Jordane som ønsket et bedre produkt enn det som fantes på markedet. Kriteriene for det nye produktet skulle være: Mindre aggressiv på hud, effektiv og med god gripeevne.

Hun fant den rette kombinasjonen av ingredienser, og ryktene spredde seg fort. Salonger over hele Australia ville kjøpe produktet hennes, og det tok ikke lang tid før Lycon voks ble etterspurt rundt om i verden også.

Lydia var den første som tok i bruk beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som azulene, aloe vera, kamille, rose og lavendel i hårfjerningsvoks. I dag reiser Lydia og hennes medarbeidere verden rundt for å lære opp terapeuter i Lycons unike hårfjerningsteknikk, og hjelper salonger med å utvikle seg til å bli best mulig innen hårfjerning.

Lycon er i dag verdensledende innen kvalitetsvoks. Lycon sine produkter er varemerket og patentert.

Lydia Jordane
LYCON FOUNDER & CEO
0
Din handlevogn
  • No products in the cart.